Over ons

Handelsonderneming Jan Kemp B.V., opgericht in 1965 door Jan Kemp Senior en sinds 1974 gevestigd te Peest. In 1997 zijn beide zonen Jan Willem en Floren als partners toegetreden om in 2006 de aandelen volledig over te nemen. De basis voor het bedrijf zoals we die nu kennen werd in deze periode gevormd. Later besluiten beide broers op eigen kracht verder te gaan en neemt Jan Willem alle aandelen over. Op grote schaal werken zij echter nog dagelijks samen.
In de eerste jaren lag de nadruk voor de organisatie op reparaties en het bouwen van machines voor grondverzet bedrijven. Tegenwoordig ligt de focus op de machines voor de recycling en overslag branche. Dit gespecialiseerde werk dat Jan Kemp doet, maakt het bedrijf een succesvolle onderneming.
Jan Kemp streeft ernaar om de samenwerking met de klant soepel en vlot te laten verlopen en denkt daarbij mee in opzet en aanpak. Hierdoor hebben wij veel afnemers en leveranciers waar we een jaren lange relatie mee hebben.
Jan Kemp acht, in aanvulling op de kwaliteit van ons werk, werksfeer en collegialiteit, veiligheid en welzijn als een natuurlijk speerpunt in het beleid van de onderneming.